Φωτοδυναμική θεραπεία αντιγήρανσης με GlycoAla© gel -25%

Φωτοδυναμική θεραπεία αντιγήρανσης με GlycoAla© gel -25%

Φωτοδυναμική θεραπεία με GlycoAla© gel
Ένας ισχυρός συνδυασμός για αντιγήρανση και αναζωογόνηση του προσώπου

 

Nέα χαμηλότερη τιμή για όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο
-25%:
στα 150€ 

Ισχύει έως το τέλος του μήνα.

Η θεραπεία
H Φωτοδυναμική θεραπεία (PDT) εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια για την αντιμετώπιση πληθώρας δερματολογικών παθήσεων αξιοποιώντας το LED φως.

Το GlycoAla είναι μία φωτοευαισθητοποιητική ουσία σε μορφή gel που περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ALA (αμινολεβουλικό οξύ) και υαλουρονικό οξύ σε γλυκοσφαιρίδια για χρήση στην Αισθητική Δερματολογία. Ο εγκλωβισμός σε γλυκοσφαιρίδια (νανοσωματίδια) είναι ο πλέον σταθερός τρόπος εναπόθεσης και βαθύτερης διείσδυσης του 5-ALA και υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Με αυτό το σύστημα εξασφαλίζεται μεγάλη σταθερότητα, η μέγιστη διείσδυση, ταχεία απορρόφηση και έτσι άριστα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεσα ενυδάτωση του δέρματος.

 

Ο συνδυασμός του gel με τη φωτοθεραπεία με εφαρμογή κατάλληλου θεραπευτικού πρωτοκόλλου επιτυγχάνει:
o Αναζωογόνηση του δέρματος
o Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
o Μείωση του μεγέθους των πόρων
o Ενυδάτωση και βελτίωση του τόνου του δέρματος

 

Πλεονεκτήματα της θεραπείας
Η Φωτοδυναμική θεραπεία με GlycoAla© gel είναι ανώδυνη, ασφαλής, χωρίς ανάγκη αποθεραπείας και τα αποτελέσματά της είναι απολύτως συγκρίσιμα με παρεμβατικές θεραπείες που έχουν και μεγαλύτερη αποθεραπεία και υψηλότερο κόστος. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα, ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Παράλληλα, η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες
αντιγήρανσης. Ξεκινήστε άμεσα τις συνεδρίες σας στο Δερματολογικό Κέντρο Ι. Χιώτη και κλέψτε τη λάμψη και τις εντυπώσεις των γιορτών και όχι μόνο!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.