Μεσοθεραπεία (microneedling) προσώπου -25% 

Μεσοθεραπεία (microneedling) προσώπου -25% 

 

Η δράση των μικρονυγμών στην υπηρεσία της ομορφιάς!

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με τη μέθοδο microneedling

 

Nέα χαμηλότερη τιμή για όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο
-25%:
στα 150€ 
Ισχύει έως το τέλος του μήνα.

 

 

Το microneedling είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με τη χρήση συσκευής που έχει μικροσκοπικές βελόνες. Είναι μία θεραπεία που αξιοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του δέρματος, καθώς πραγματοποιεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες του, διεγείροντας έτσι την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και ελαστίνης. Προσφέρει αντιγηραντική δράση και ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ουλές ακμής, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τους διεσταλμένους πόρους, τις ραγάδες και όχι μόνο.

 

Το Microneedling «αναγκάζει» τον οργανισμό να παράγει αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου στις περιοχές που εφαρμόζεται μέσω των μικρο-τραυματισμών που προκαλεί στις πάσχουσες περιοχές. Με την κίνηση της ειδικής κεφαλής σχηματίζεται πολύ μεγάλος αριθμός μικρών καναλιών στο δέρμα (αόρατα στον γυμνό οφθαλμό), κάθε ένα από τα οποία έχει τριπλό αποτέλεσμα: σχηματισμό νέου ιστού μέσω της πυροδότησης του μηχανισμού επούλωσης του οργανισμού, απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων που προάγουν την επούλωση με εναπόθεση υγιούς κολλαγόνου, εξασφάλιση προσωρινής «διόδου» για ό,τι υλικό μεσοθεραπείας θεωρείται κατάλληλο για το εκάστοτε πρόβλημα. 

 

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η δράση της θεραπείας είναι μόνιμη! Οι βλάβες δεν επανεμφανίζονται, αφού πρόκειται για ανά-πλαση της επιδερμίδας και του χορίου.

 

Επιλέξτε την τελευταία τάση της κοσμητικής ιατρικής στην αντιγήρανση και αναγέννηση της επιδερμίδας του προσώπου!
H θεραπεία μικρονυγμών με έγχυση βιταμινών για αντιγήρανση του προσώπου απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Ενημερώστε τον γιατρό εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, πριν από κάθε κοσμητική θεραπεία.
*Ο χρόνος και η ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε θεραπείας διαφέρουν σε κάθε άτομο.