Υδροαπολέπιση | Καθαρισμός | Eνυδάτωση, η ιδανική θεραπεία για κάθε εποχή!

Υδροαπολέπιση | Καθαρισμός | Eνυδάτωση, η ιδανική θεραπεία για κάθε εποχή!

 

Δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει!
τώρα με νέα τιμή από 50
 στα 40€

 

Η μείωση ή η αύξηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών μέσα στον χρόνο επηρεάζουν αναπόφευκτα το δέρμα του προσώπου. Η κάθε εποχή επιβάλει σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με καθαρισμό, ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Η πραγματική, ωστόσο, φροντίδα του δέρματος ξεκινά από τα βαθύτερα στρώματα στα οποία δεν μπορεί να φτάσει κανένα προϊόν, αλλά επενεργεί μονάχα ο κατάλληλος δερματολογικός εξοπλισμός.

 

Η θεραπεία JetPeel που σας προσφέρουμε συνιστά μια προηγμένη πολλαπλής δράσης συνεδρία που συνδυάζει την απολέπιση, τον καθαρισμό και τη βαθιά ενυδάτωση με έγχυση ενός διαλύματος νερού, οξυγόνου και αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων, τα οποία παρέχονται με υπερηχητική ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το δέρμα ανανεώνεται και ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια, ενώ παραμένει βαθιά ενυδατωμένο για καιρό. Η αίσθηση της θεραπείας είναι ευχάριστη και χαλαρωτική, δεν χρησιμοποιούνται βελόνες ή αναισθησία, ενώ μπορείτε απευθείας να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας.

 

Τα συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν έγκριση από διεθνείς οργανισμούς και χρησιμοποιούνται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο. Επιλέξτε την ολοκληρωμένη θεραπεία υδροαπολέπισης, καθαρισμού και ενυδάτωσης και επωφεληθείτε από τη νέα τιμή στα 40€ μόλις!