Υδροαπολέπιση | Καθαρισμός | Eνυδάτωση, η πολύτιμη θεραπεία του καλοκαιριού

Υδροαπολέπιση | Καθαρισμός | Eνυδάτωση, η πολύτιμη θεραπεία του καλοκαιριού

Δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει!
έως τέλος Αυγούστου
 στα 40€

 

Η αύξηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών μέσα στο καλοκαίρι επηρεάζουν αναπόφευκτα το δέρμα του προσώπου. Η εποχή αυτή επιβάλει σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με καθαρισμό, ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Η πραγματική, ωστόσο, φροντίδα του δέρματος ξεκινά από τα βαθύτερα στρώματα στα οποία δεν μπορεί να φτάσει κανένα προϊόν, αλλά επενεργεί μονάχα ο κατάλληλος δερματολογικός εξοπλισμός.

 

Η θεραπεία JetPeel που σας προσφέρουμε συνιστά μια προηγμένη πολλαπλής δράσης συνεδρία που συνδυάζει την απολέπιση, τον καθαρισμό και τη βαθιά ενυδάτωση με έγχυση ενός διαλύματος νερού, οξυγόνου και αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων, τα οποία παρέχονται με υπερηχητική ταχύτητα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το δέρμα ανανεώνεται και ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια, ενώ παραμένει βαθιά ενυδατωμένο για καιρό. Η αίσθηση της θεραπείας είναι ευχάριστη και χαλαρωτική, δεν χρησιμοποιούνται βελόνες ή αναισθησία, ενώ μπορείτε απευθείας να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας.

 

Τα συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν έγκριση από διεθνείς οργανισμούς και χρησιμοποιούνται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο. Επιλέξτε την ολοκληρωμένη θεραπεία υδροαπολέπισης, καθαρισμού και ενυδάτωσης και επωφεληθείτε από τη νέα τιμή στα 40€ για όλο τον Αύγουστο!