AQUALYX®

AQUALYX®

AQUALYX®

 Η λύση για τις προβληματικές περιοχές

 

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ME TO AQUALYX™

ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ | ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΛΙΠΩΜΑΤΑ ΜΕΣΗ | ΣΩΣΙΒΙΑ ΜΕΣΗΣ |
ΓΟΦΟΙ ΨΩΜΑΚΙΑ | ΜΗΡΟΙ | ΓΟΝΑΤΑ

 

ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Δίνετε μεγάλη προσοχή σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής κάνοντας τακτικά γυμναστική και τρώγοντας υγιεινά, ωστόσο εκείνο το “μαξιλάρι λίπους” που σας ταλαιπωρεί δεν λέει ακόμα να φύγει; Η αιτία γι’αυτό βρίσκεται στα γονίδιά μας, και στην ειδική κατασκευή των λιποκυττάρων μας σε συγκεκριμένες περιοχές. Το ανθρώπινο σώμα αποθηκεύει φυσιολογικά λίπος με σκοπό τον ενεργειακό ανεφοδιασμό σε περιόδους ανάγκης. Τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο λιπώδη ιστό δεν μπορούν να μειωθούν καθώς λειτουργούν διαρκώς ως μία αποθήκη λίπους για το σώμα. Μόνο το περιεχόμενό τους και ο συνολικός τους όγκος μπορεί να μεταβληθεί και όχι ο αριθμός τους.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ TO AQUALYX™;

To AQUALYX™ περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος. Με τη βοήθεια βακτηρίων, το σώμα μας είναι ικανό να παράξει μόνο του το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους. Η λιποδιαλυτική δράση του δεσοξυχολανικού οξέος χρησιμοποιήθηκε απο τον καθηγητή Πασκουάλε Μοτολέζε, τον εφευρέτη του AQUALYX™, ο οποίος ανέπτυξε μια συνθετικά κατασκευασμένη παραλλαγή του.

Η δραστική αυτή ουσία ουσιαστικά “κλειδώνει” πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και αρχίζει να ενεργεί, με αποτέλεσμα το κυτταρικό φράγμα να γίνεται ασταθές και να απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα του. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται διαμέσω της άμυνας του σώματος και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ AQUALYX™;

To AQUALYX μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για την διάλυση των αποθεμάτων λίπους.

Ενδείκνυται για διπλοσάγωνο, βραχίονες, μασχάλες, μέση, γοφούς, γόνατα, αυξημένα αποθέματα λίπους στους γλουτούς, το στήθος και στο εσωτερικό των μηρών. Το AQUALYX αποτελεί επίσης μια πιθανή θεραπεία για την ψευδό- γυναικομαστία και το buffalo hump.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME AQUALYX™;

Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητος και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία, UV-ακτινοβολία, σάουνα, κ.λπ.). Επιπλέον, πρέπει να απέχετε απο την έντονη φυσική άσκηση για 7 ημέρες. Καθώς τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται μετατρέπονται σε πρόσθετη ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή, αλλιώς το σώμα σας θα αποθηκεύσει το λίπος σε μία εναλλακτική αποθήκη.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης, την έκταση της λιποαποθήκης και τις ειδικές αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατα μέσο όρο, υπολογίστε 3-4 θεραπείες, με ενδιάμεσα διαλείμματα 3 εβδομάδων, εως ότου να είστε σε θέση να δείτε αποτελέσματα. Η υγιεινή διατροφή καθώς και η άσκηση κρίνονται απολύτως απαραίτητα ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της θεραπείας.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME AQUALYX™;

To AQUALYX™ δεν συνιστάται όταν ο ασθενής υποφέρει απο ένα οξύ ή χρόνιο νόσημα στην περιοχή της θεραπείας. Για λόγους ασφαλείας, όλοι οι ασθενείς με ιατρικό ιστορικό που περιλαμβάνει αναφυλακτικές αντιδράσεις, σοβαρές αλλεργίες, σοβαρές οργανικές παθήσεις, αυτοάνοσα νοσήματα ή διαβήτη που δεν βρίσκονται υπο ιατρική παρακολούθηση και αγωγή, καθώς και γυναίκες που εγκυμονούν ή θηλάζουν, εξαιρούνται απο κάθε θεραπεία με AQUALYX™.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TO AQUALYX™;

Ο γιατρός που σας παρακολουθεί θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις κατα τη διάρκεια ενός προσωπικού συμβουλευτικού ραντεβού και θα αξιολογήσει εάν μια θεραπεία με AQUALYX™ ενδείκνυται για την περίπτωσή σας.