ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Απολεπίστε, ενυδατώστε, οξυγονώστε, θρέψτε το δέρμα σας και αποκαλύψετε την εσωτερική ομορφιά του σήμερα!

Η μέθοδος Jet Peel προσφέρει μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία προσώπου και σώματος που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα: μιας φυσικής δερμοαπόξεσης, εφαρμογής οξυγόνου και απαλής έγχυσης θρεπτικών ουσιών στο δέρμα.

Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και καθαρισμό με πίεση μικροσταγονιδίων ταχύτητας, που απολεπούν απαλά και διεγείρουν την οξυγόνωση και την κυκλοφορία μέσα στο δέρμα.

Αυτή η πίεση βοηθά επίσης στην ταχεία απορρόφηση προσαρμοσμένων ορών θεραπείας, για να βελτιώσει την εμφάνιση κοινών παθήσεων του δέρματος, όπως: ακμή, ροδόχρους ακμή, πρόωρη γήρανση και σοβαρά ξηρό δέρμα.

Όλες οι επεξεργασίες Jet Peel τελειώνουν με εφαρμογές: ειδικών για το δέρμα ορών, ενυδατικών και SPF ευρέως φάσματος.

Κάθε θεραπεία Jet Peel “πλένει υπό πίεση” ελαφρά την επιδερμίδα σας με τη χρήση νερού, οξυγόνου και αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων, τα οποία παρέχονται με υπερηχητική ταχύτητα. 

Αυτό το ισχυρό αλλά και απαλό ρεύμα jet peel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό, την απολέπιση, την ενυδάτωση και τη θρέψη της επιφάνειας του δέρματος χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό.

Το δέρμα σας θα εμφανιστεί πιο ζωντανό, ομαλό και νεανικό.

Η τεχνολογία Jet peel προσφέρει ένα νέο είδος φυσικής μη επεμβατικής και ανώδυνης φροντίδας του δέρματος, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το Jet peel παρέχει υγρασία, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα σας, χωρίς να το αγγίζετε και χωρίς βελόνες!

Οι θεραπείες συνήθως εκτελούνται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ωστόσο, μπορούν να χορηγηθούν εύκολα σε οποιαδήποτε περιοχή σώματος που απαιτεί βαθύ καθαρισμό, εξομάλυνση και ενυδάτωση.

Οι θεραπείες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη βελτίωση του δέρματος, στη μείωση των ρυτίδων, στην αφαίρεση πανάδων και στη γενική αναζωογόνηση. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο με τα σπυράκια και την ακμή, καθώς τα απομακρύνει γρήγορα και ανώδυνα.

Η απολέπιση και ενυδάτωση είναι ο σκοπός αυτής της διαδικασίας!

Διαδικασία Jet Peel

Η διαδικασία είναι σαν μια απαλή και ανώδυνη πλύση πίεσης. Το επίπεδο πίεσης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Παρόλο που θα δείτε σίγουρα άμεσα και ορατά αποτελέσματα μετά την πρώτη σας θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι σωρευτικά. Μια σειρά από τρεις έως έξι θεραπείες κάθε μία έως δύο εβδομάδες συνιστάται ιδιαίτερα.

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα μετά τη θεραπεία;

Δεν υπάρχει χρόνος διακοπής ή ερεθισμός του δέρματος μετά τη θεραπεία αναζωογόνησης και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις κανονικές σας δραστηριότητες.

Αντιμετωπίζονται στην κλινική μας με Jet Peel.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30