ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Καταστρέψτε το τοπικό λίπος, δώστε νεανική όψη σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, εσωτερικό μηρών, πίσω πλαϊνά, πλάτη, γόνατα, ακόμα και στην πιο δύσκολη περιοχή, τα μπράτσα.

 

Αναίμακτα, χωρίς πόνο, χωρίς αντιαισθητικές ουλές, χωρίς νυστέρι, χωρίς ενέσεις, χωρίς κανένα απαγορευτικό. Για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

 

Μία νέα μέθοδος εναλλακτική της λιποαναρρόφησης, που χρησιμοποιεί υπέρηχους, μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους, να απαλλαγούν από αυτό, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε επέμβαση.

 

Το αποτέλεσμα αυτού του μοναδικού συνδυασμού είναι θεαματικό αφού με την πρώτη κιόλας θεραπεία επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Μιλάμε για αποτελέσματα λιποαναρρόφησης, όχι μόνο χωρίς νυστέρι αλλά και χωρίς ενέσεις!

 

Η συσκευή η οποία εκπέμπει υπέρηχους, δρα εξωτερικά και έχει τη δυνατότητα να προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν το λίπος που εσωκλείουν. Αυτό στη συνέχεια απορροφάτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες και απομακρύνεται.

 

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία, αφού παρατηρείτε μείωση του λιπώδους ιστού. Στις επόμενες συνεδρίες, είναι εμφανής η μείωση των πόντων της περιμέτρου και αισθητή η βελτίωση στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

 

Η μέθοδος λειτουργεί επιλεκτικά καταστρέφοντας μόνο τα κύτταρα του λιπώδους ιστού χωρίς να βλάπτει όργανα ή αιμοφόρα αγγεία. Ακόμα και ένα μικρό ερύθημα, που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εξαφανίζεται από μόνο του, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε άλλο επακόλουθο.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και το μόνο που πιθανώς να γίνει αντιληπτό είναι ένας «εσωτερικός» ήχος, καθ’ όλα αποδεκτός.

 

Τα λιποκύτταρα που καταστράφηκαν δεν αναπαράγονται. Αυτός είναι ο λόγος που η θεραπεία με τη μέθοδο Cavitation προσφέρεται ως εναλλακτική λύση στη λιποαναρόφηση.

 

H Λιποδιάλυση στη Δερματολογική Κλινική εφαρμόζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, που προκαλούν μόνιμη διάλυση των λιποκυττάρων και την εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

 

Σαν αποτέλεσμα έχει να μειώσει πραγματικά το συσσωρευμένο λίπος και να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 

Η θεραπεία με τη μέθοδο Cavitation μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και με άλλες τεχνικές. Συστήνουμε ιδιαίτερα εκείνες που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του «κατεστραμμένου» λίπους όπως τα μηχανήματα σύσφιξης RF και το laser ND Yag.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5