ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ GLYCOALA GEL

Φωτοδυναμική θεραπεία με GlycoAla© gel
Ένας ισχυρός συνδυασμός για αντιγήρανση και αναζωογόνηση του προσώπου

H Φωτοδυναμική θεραπεία (PDT) εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια για την αντιμετώπιση πληθώρας δερματολογικών παθήσεων αξιοποιώντας το LED φως. Το GlycoAla είναι μία φωτοευαισθητοποιητική ουσία σε μορφή gel που περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ALA (αμινολεβουλικό οξύ) και υαλουρονικό οξύ σε γλυκοσφαιρίδια για χρήση στην Αισθητική Δερματολογία.

Ο εγκλωβισμός σε γλυκοσφαιρίδια (νανοσωματίδια) είναι ο πλέον σταθερός τρόπος εναπόθεσης και βαθύτερης διείσδυσης του 5-ALA και υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Με αυτό το σύστημα εξασφαλίζεται μεγάλη σταθερότητα, η μέγιστη διείσδυση, ταχεία απορρόφηση και έτσι άριστα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεσα ενυδάτωση του δέρματος.

Η Φωτοδυναμική θεραπεία με GlycoAla© gel είναι ανώδυνη, ασφαλής, χωρίς ανάγκη αποθεραπείας και τα αποτελέσματά της είναι απολύτως συγκρίσιμα με παρεμβατικές θεραπείες που έχουν και μεγαλύτερη αποθεραπεία και υψηλότερο κόστος.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα, ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Παράλληλα, η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες
αντιγήρανσης.

Ξεκινήστε άμεσα τις συνεδρίες σας στο Δερματολογικό Κέντρο Ι. Χιώτη και κλέψτε τη λάμψη και τις εντυπώσεις των γιορτών και όχι μόνο!

Ο συνδυασμός του gel με τη φωτοθεραπεία με εφαρμογή κατάλληλου θεραπευτικού πρωτοκόλλου επιτυγχάνει:

Αναζωογόνηση του δέρματος

Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Μείωση του μεγέθους των πόρων

Ενυδάτωση και βελτίωση του τόνου του δέρματος

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30