ΟΥΛΕΣ

Οι ουλές κατατάσσονται σε υπερτροφικέςατροφικέςχηλοειδείς.

Πιο αναλυτικά:

Υπερτροφικές ουλές: Αναγνωρίζονται από την κόκκινου χρώματος περίσσεια δέρματος (εξέχει δηλαδή η ουλή από το δέρμα). Δημιουργούνται λόγω της υπερβολικής ανάπτυξης ινώδους ιστού.

Ατροφικές ουλές: Είναι γενικά μικρές ρικνωτικές βλάβες, λόγω ατελών συνδετικών ινών. Δημιουργούνται συνήθως μετά την ακμή. Κατηγοριοποιούνται σε εμβυθισμένες στενές ή πλατιές ουλές, σε κυματοειδείς ουλές, και σε υποδόριες σήραγγες και συρρικνώσεις.

Χηλοειδή: Πρόκειται ουσιαστικά για υπερτροφικές ουλές που καταλαμβάνουν όμως πολύ μεγαλύτερες περιοχές. Συνήθως είναι θολωτού σχήματος, σε ανοιχτόχρωμους ή σκουρόχρωμους ερυθρούς χρωματισμούς, με όψη σχετικά γυαλιστερή. Μπορεί να δημιουργηθούν από εγκαύματα, ανεμοβλογιά, piercing, τομές, εμβολιασμούς κ.ά.

Οι θεραπείες με τα εξελιγμένα υπερπαλμικά LASER δερματικής ανάπλασης, μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και του σώματος εμφανίζονται ουλές.

Αντιμετώπιση ουλών με Laser ανάπλασης
Οι ουλές μπορεί να δημιουργηθούν από διάφορες αιτίες όπως για παράδειγμα από τραυματισμούς, εγκαύματα, χειρουργικές επεμβάσεις, ακμή, κ.ά. Ανάλογα τόσο με το αίτιο που τις δημιούργησε όσο και ατομικούς παράγοντες, η εμφάνισή τους μπορεί να ποικίλλει.

Στη Δερματολογική Κλινική μας, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά όλων των ειδών τις ουλές, με τη χρήση εξελιγμένων υπερπαλμικών LASER ανάπλασης του δέρματος, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ακρίβεια κατά την εφαρμογή της θεραπείας.

 

Επίσης χρησιμοποιούμε εξελιγμένα υπερπαλμικά LASER δερματικής ανάπλασης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλες τις περιπτώσεις ουλών.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, μειώνοντας τον πόνο στο ελάχιστο, και με απόλυτη ασφάλεια για τον ασθενή. Αναλυτικότερα, πετυχαίνουμε:

  • Εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ουλών.
  • Μεγάλη ακρίβεια εφαρμογής.
  • Ασφαλή θεραπεία.
  • Αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων ουλής, ανεξαρτήτως αιτίας.
  • Λιγότερο ή καθόλου πόνο και αποφυγή της ταλαιπωρίας για τον ασθενή.
  • Ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης.
  • Σαφώς ανώτερες λύσεις σε σχέση με άλλες θεραπείες όπως π.χ. χημικά peeling.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

Οι ουλές μπορούν να προκύψουν μετά από εγχείρηση (μετεγχειρητικές), τραυματισμό (μετατραυματικές), έγκαυμα (εγκαυματικές), ακμή υψηλού βαθμού (ουλές ακμής), και σπανιότερα λόγω κάποιας πάθησης (ουλές ανεμοβλογιάς). Ανάλογα με τον τύπο της ουλής, την περιοχή που βρίσκεται, την έκταση της βλάβης και τα ατομικά χαρακτηριστικά, οι ουλές αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Στη Δερματολογική Κλινική μας, χρησιμοποιούμε εξελιγμένα υπερπαλμικά LASER δερματικής ανάπλασης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλες τις περιπτώσεις ουλών.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5