ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία αποτελεί μια από τις πλέον μοντέρνες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Ιατρική. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων. Μπορεί να χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να χρειαστεί να περάσει κάποιος το κατώφλι του χειρουργείου. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια θεραπεία η οποία έρχεται να υπηρετήσει το κομμάτι της πρόληψης αλλά και της καταπολέμησης των ρυτίδων, εμποδίζοντας τη φθίνουσα πορεία της αντιγηραντικής ασπίδας του δέρματος.

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, όπως άλλωστε η ίδια η λέξη το μαρτυρά, στοχεύει στο μεσόδερμα δηλαδή στο “μεσαίο στρώμα” του δέρματος. Πρόκειται για τη θεραπεία εκείνη μέσω της οποίας προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις φθορές που προκαλεί η επίδραση του χρόνου και του περιβάλλοντος στην αρχιτεκτονική των κυττάρων του δέρματος.

Στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, υπάρχουν κύτταρα που ονομάζονται ινοβλάστες τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ειδικών δομικών πρωτεϊνών του δέρματος: του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέως. Οι τρεις αυτές ουσίες είναι μακρομοριακές ενώσεις οι οποίες βρίσκονται με τη μορφή πρωτεϊνικών αλυσίδων, διαπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν τελικά τον ιστό που εμείς αναγνωρίζουμε σαν δέρμα.

Με την πάροδο της ηλικίας οι ινοβλάστες εκφυλίζονται και λιγοστεύουν σε αριθμό με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπτύνεται, να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά του. Δεδομένου ότι οι δομικές πρωτεΐνες του δέρματος είναι εξαιρετικά υδρόφιλα μόρια, η απώλεια τους σαν δομικού συστατικού των ιστών οδηγεί σε μια εικόνα αφυδατωμένου, λεπτού και εύθρυπτου δέρματος, με προδιάθεση στη δημιουργία λεπτών ρυτίδων ή σημείων ατροφίας καθώς και στην εμφάνιση βαθιών πτυχών στο δέρμα.

Για να επιτευχθεί η λειτουργία της ανάπλασης, τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, δηλαδή ουσίες οι οποίες όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους ασκούν στους ιστούς υψηλή αντιγηραντική δράση.

Εδώ ακριβώς έρχεται να επιτελέσει το ρόλο της η Μεσοθεραπεία. Χρησιμοποιώντας ειδικά σκευάσματα τα οποία περιέχουν ουσίες με αποδεδειγμένη αντιγηραντική και αναπλαστική δράση, ερχόμαστε και με πάρα πολύ λεπτές ενέσεις (κάτι που καθιστά τη διαδικασία σχεδόν ανώδυνη) μεταφέρουμε τις ουσίες αυτές ακριβώς εκεί που χρειάζονται, στο “κουρασμένο” δερματικό κύτταρο. Με τον τρόπο δηλαδή αυτό πετυχαίνουμε να εμπλουτίσουμε το άμεσο κυτταρικό περιβάλλον με ουσίες πολύτιμες για την αναγέννηση και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να δείχνει αναζωογονημένο, πιο λαμπερό, πιο υγιές και πιο φρέσκο.

Θεραπεία Αutosoma:

Αυτόλογο φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Από το ίδιο σας το σώμα, δηλαδή 100% συμβατό με εσάς.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία – AUTOSOMA

 

Η δική σου Αυτόλογη Θεραπεία

Εύκολη και Ακίνδυνη

 

Ακόμα και με έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής, κάποια στιγμή τα κύτταρα και το δέρμα μας αντίστοιχα θα εμφανίσουν τα σημάδια του χρόνου. Όποτε δε, ρωτάτε για το μυστικό της ομορφιάς τους, συνήθως παίρνετε την εξής στερεότυπη απάντηση: «άφθονο νερό! φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αρκετός ύπνος και καλά γονίδια». Αυτό ισχύει πραγματικά? Όχι. Αυτό δεν είναι παρά η μισή αλήθεια.

 

Οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετό καιρό τώρα πως αποδομείται το δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης και πως οι ρυτίδες εμφανίζονται. Όσο αυξάνει η ηλικία, τόσο μειώνεται αξιοσημείωτα ο φυσικός αριθμός των αποκαλούμενων βλαστοκυττάρων, ινοβλαστών και δερματικών κυττάρων. Αυτά τα κύτταρα που αναφέρουμε παραπάνω παρέχουν μια συνεχή αναμόρφωση στο δέρμα, ενώ παράλληλα του προσδίδουν όγκο σταθερότητα και ελαστικότητα. Χάρη σε αυτό, το δέρμα μας παραμένει για πολύ καιρό νέο, σφριγηλό και ελαστικό.

Τι θα λέγατε όμως, αν μπορούσατε να ξαναποκτήσετε το σφρίγος, την ομοιομορφία του χρώματος, την ελαστικότητα του δέρματος που γερνά;

Εμπιστευθείτε τα βλαστοκύτταρά σας.

 

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες χρησιμοποιούσαν ετερόλογους παράγοντες για να επιβραδύνουν το ορατό σημάδια της γήρανσης και φυσικά συχνά έρχονταν αντιμέτωποι με την απόρριψη ή την αλλεργική αντίδραση οπό το κύτταρα του ασθενούς. Τώρα οι αυτόλογες θεραπείες Dermagenetic καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο. Για πρώτη φορά, είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα βλαστοκύτταρα και τους ινοβλάστες του σώματος, που παίζουν εξαιρετικό σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή του δέρματος, να τους διεγείρουμε και να τους τροφοδοτήσουμε οπό τους δικούς μας αυτόλογους μηχανισμούς φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια, βιοσυμβατά.

 

Θα διαπιστώσετε ότι: οι πασίγνωστοι όροι «Αντιγήρανση» και «Αναζωογόνηση» θα αποκτήσουν εντελώς νέες διαστάσεις με τα πρωτόκολλα Dermagenetic.

 

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι η βελτίωση της όψης του δέρματος γίνεται ορατή μετά το πρώτο πρωτόκολλο, ενώ βελτιώνεται περαιτέρω μέσα στους επόμενους μήνες. Αμέσως μόλις τα καινούργια κύτταρα ενεργοποιηθούν, αρχίζουν να εγκαθίστανται.

 Η φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του ίδιου σας του κυττάρου, κάνει τις ρυτίδες να απαλύνονται το δέρμα να αποκτά όγκο και να γίνεται πιο σφιχτό, πιο νεανικό και πιο φρέσκο. Φυσική αναζωογόνηση εκ των έσω. Η φυσική διαδικασία του ίδιου σας του κυττάρου να επιδιορθώνεται διαρκεί αρκετά χρόνια -μοναδικό μέχρι τώρα.

 

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα μπορούν να εφαρμοστούν είτε στην ίδια περιοχή του δέρματος είτε σε άλλες, εκεί όπου χρειάζεται.

 

Η διαδικασία γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό.

 

Το αιμοπετάλια θα επανεγχυθούν από το γιατρό σας απευθείας στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια τεσσάρων θεραπευτικών συνεδριών σε διάστημα 1-2 μηνών μεταξύ τους – ακριβώς εκεί που θέλετε να αναζωογονηθεί το δέρμα σας. Οι θεραπευτικές εφαρμογές είναι ανώδυνες. Μετά οπό αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου δύο έως τρεις ώρες ώσπου να δημιουργηθεί η δική σας προσωπική κρέμα.

 

Η μέθοδος Autosoma συστήνεται οπό την ABACOSM και την επιστημονική της ομάδα στην Ελλάδα και βασίζεται στη διέγερση των αυτόλογων μηχανισμών των κυττάρων μας.

 

Στην ουσία, τα δικά μας βλαστοκύτταρα διεγείρονται διαρκώς. Αυτό εγγυάται ένα διαρκές αποτέλεσμα και υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5