ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Ιωάννης Χιώτης και οι συνεργάτες του δραστηριοποιούνται στο νησί της Ρόδου και είναι εξειδικευμένοι στις πιο πρωτοποριακές θεραπείες που σχετίζονται με τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας και της Κοσμητικής Ιατρικής.

 

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Ιωάννης Χιώτης είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας και έχει εξειδικευθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Leeds στην Αγγλία και στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός. Επιπλέον, από το 1992 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων, που σχετίζονται με τη Δερματοχειρουργική, τη Δερματολογία και το Laser.

Η 25 χρόνων εμπειρία εμπλουτίζεται και ανανεώνεται κάθε χρόνο από συνέδρια και σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Στο Δερματολογικλο Κέντρο μας στη Ρόδο προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δερματολογίας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Δίνουμε λύση σε όλα τα θέματα που αφορούν τη κλινική και αισθητική δερματολογία, από την ακμή και τις ουλές μέχρι τη θεραπεία των φλεβών, των σημείων ηλικίας και της γήρανσης.

 

Μια θεραπεία στο κέντρο μας ξεκινάει με μια διεξοδική συνεννόηση με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, ο οποίος θα σας ακούσει και θα αξιολογήσει το δέρμα σας, προτού σας συμβουλεύσει για το καλύτερο και πιο οικονομικό πακέτο θεραπείας που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είμαστε ειδικοί στη φροντίδα της επιδερμίδας σας, δίνοντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα!!!

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5