ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί, με τη βοήθεια της σύγχρονης Κοσμητικής Ιατρικής, με την εφαρμογή μεθόδων και την αξιοποίηση σύγχρονων συσκευών και προϊόντων, που προέκυψαν από την αλματώδη εξέλιξη της Βιοτεχνολογίας και της Δερματολογίας.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Γήρανσης: η Ενδογενής (φυσιολογική λόγω της ηλικίας και της γενετικής προδιάθεσης) και η Εξωγενής Γήρανση (από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων, όπως υπεριώδης ακτινοβολία, χημικές ουσίες, κάπνισμα κ.τ.λ.)

Οι θεραπευτικοί μηχανισμοί της Κοσμητικής Ιατρικής που μειώνουν την επίδραση τόσο των εξωτερικών όσο και των ενδογενών παραγόντων, προσφέρουν την Αντιγηραντική δράση με σημαντικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα επιτελείται συστηματική ανάπλαση των ιστών του δέρματος, αντιστρέφοντας τα συμπτώματα της προϋπάρχουσας δερματικής γήρανσης.

Mε τα χρόνια, το δέρμα του προσώπου τείνει να χάνει τη λάμψη του και να δείχνει άτονο, κουρασμένο και θαμπό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιδερμικές θεραπείες και οι θεραπείες με κρέμες ή παρόμοια προϊόντα, ελάχιστα ωφελούν, αφού το πρόβλημα εντοπίζεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

FRACTIONAL LASER

Στη Δερματολογική κλινική μας, χάρη στις εξειδικευμένες θεραπείες ανάπλασης με FRACTIONAL LASER, το δέρμα σας αναζωογονείται ριζικά, οι επιφανειακές ρυτίδες λειαίνονται, οι βαθύτερες ρυτίδες μειώνονται, και ταυτόχρονα επανέρχεται η λάμψη και η νεανική όψη στο πρόσωπό σας.

 

Έχοντας επενδύσει στα πιο σύγχρονα FRACTIONAL LASER, και με την εμπειρία όλων των ειδών των περιστατικών, καταφέρνουμε και εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

 

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL LASER δεν ονομάζεται άδικα λίφτινγκ χωρίς νυστέρι!

 

Πρόκειται για μια πραγματικά «θαυματουργή θεραπεία», γιατί το FRACTIONAL LASER μπορεί και διεισδύει στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα.

 

Επιπλέον, τα εξελιγμένα FRACTIONAL LASER προσφέρουν τη δυνατότητα όχι μόνο της ρύθμισης της έντασης και της διάρκειας παλμού του φωτός, αλλά και της επιλογής του επιθυμητού βάθους διείσδυσης στο δέρμα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε δέρματος, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι απόλυτα στοχευμένη και εξατομικευμένη.

Το φως που διοχετεύεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μέσω της διαδικασίας της βιοδιέγερσης ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν εκ νέου τις ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης που χρειάζεται το δέρμα για να αναγεννηθεί. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το πρόσωπο αναζωογονείται ριζικά.

 

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL LASER, καταπολεμά ταυτόχρονα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες, ενώ χαρίζει στο πρόσωπο ζωντάνια και λάμψη, επαναφέροντας τη νεανική όψη.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εφαρμογή δεν είναι επώδυνη, αφού το μόνο που θα αισθανθείτε είναι μια ελαφριά θερμότητα και ανεπαίσθητα τσιμπήματα. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας, η περιοχή εφαρμογής ίσως κοκκινίσει ελαφρά (όπως στην απότομη ηλιοθεραπεία), η οποία εξαφανίζεται σε διάστημα λίγων ωρών. Άμεσα μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριότητές σας (συνιστάται μόνο αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας για λίγες ημέρες).

Αντιμετωπίζονται στην κλινική μας με FRACTIONAL LASER.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Απρίλιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5