ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η θεραπεία αντιγήρανσης βοηθάει στη μείωση ή και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου και την ανασήκωση των χαλαρωμένων φρυδιών. Οι ενέσεις με την ουσία που εγχέεται προκαλούν μερική παροδική παράλυση στους μύες.

Η θεραπεία αυτή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου. Οι ρυτίδες που ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία είναι οι υπερκινητικές ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο (περιοχή μεταξύ των φρυδιών κα της βάσης της μύτης) και στο λεγόμενο “πόδι της χήνας”.

Οι ενέσεις για την αντιμετώπιση της γήρανσης περιέχουν μικρές ποσότητες ουσίας, που προκαλεί μερική παροδική αδρανοποίηση στους μύες. Η ουσία αυτή συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα οι “ανταγωνιστικές” μυϊκές ομάδες να εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Ως εκ τούτου, οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές!

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ορατά ακόμα και 2-3 μέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μετά από 15 ημέρες. Κάθε θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6 μήνες, μετά το πέρας των οποίων μπορεί να επαναληφθεί.

Στη Δερματολογική Κλινική μας πραγματοποιείται αρχικά ενδελεχής έλεγχος από έμπειρο δερματολόγο, για να αναλυθούν οι ανάγκες του προσώπου σας, που είναι σε κάθε περίπτωση μοναδικές, ώστε να αναδειχθούν τα όμορφα χαρακτηριστικά του, δίχως να αλλοιωθεί η εκφραστικότητά σας.

Μετά το δερματολογικό έλεγχο, ακολουθεί θεραπεία στα σημεία που θα επιλεγούν, κατόπιν βέβαια συζήτησης και συνεννόησης με εσάς.

Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ενέσιμη και γίνεται με μια πολύ λεπτή βελόνα, μέσω της οποίας εγχύεται η ουσία ενδομυϊκά (μόνο στους μύες που επιθυμούμε να αδρανοποιήσουμε, αφήνοντας ανεπηρέαστες τις φυσιολογικές κινήσεις έκφρασης).

Η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ενέσιμες θεραπείες, όπως το υαλουρονικό οξύ και η μεσοθεραπεία, αλλά και με θεραπείες laser.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30