ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Οι αυξημένες ανάγκες ενός σφριγηλού και νεανικού δέρματος με λύσεις που δεν απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας, συνέβαλαν τα τελευταία χρόνια στη ραγδαία εξέλιξη των ιατρικών μηχανημάτων, προσφέροντας αποτελεσματικές αλλά παράλληλα μη επεμβατικές θεραπείες.

Η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος αφορά εκτός από το πρόσωπο και το σώμα. Περιοχές όπως ο λαιμός, τα χέρια, η κοιλιά, οι έσω μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα θεωρούνται οι πιο επιρρεπείς σε χαλάρωση. Το πέρας του χρόνου σε συνδυασμό με άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες όπως η μεγάλη ή απότομη απώλεια βάρους, οι κακές διατροφικές συνήθειες, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη κ.ά. συμβάλλουν στην εμφάνιση χαλάρωσης.

Η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες (υπερβολική έκθεση στον ήλιο, μόλυνση της ατμόσφαιρας, κακή διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, κ.ά.), προκαλούν αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και μυϊκή ατονία, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς να απαιτείται ο χρόνος αποθεραπείας που απαιτεί μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Συμβουλευτείτε τους έμπειρους συνεργάτες της κλινικής μας και επιλέξτε μέσα από τις θεραπείες σύσφιξης προσώπου και σώματος εκείνες που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Αντιμετωπίζονται στην κλινική μας με RF Ραδιοσυχνότητες, Coccon Duo Technology Accent Prime.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Μάιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2