ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Πώς να αφαιρέσετε ένα τατουάζ επιτυχώς με ιατρικά laser;

Τα ανεπιθύμητα σκούρα και πολύχρωμα τατουάζ μπορούν να εξαλειφθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με την ποικιλία των θεραπειών αφαίρεσης ιατρικών laser. Αυτές είναι κλινικά αποδεδειγμένες θεραπείες, οι οποίες χρησιμοποιούν διάφορα μήκη κύματος laser τα οποία στοχεύουν σε διαφορετικά χρώματα μελάνης. Οι φωτεινές δέσμες υψηλής έντασης δημιουργούν ένα φωτοκύτταρο, που διασπά τα σωματίδια μελανιού στο τατουάζ. Το αποτέλεσμα μετά από μια σειρά συνεδριών αποκαλύπτει καθαρό δέρμα χωρίς μελάνι με ελάχιστο κίνδυνο ουλής.

 

Η επιτυχής αφαίρεση τατουάζ πολλαπλών χρωμάτων απαιτεί ένα υψηλής ισχύος λέιζερ που μπορεί να αποδώσει αρκετή ενέργεια μέσα στο φάσμα απορρόφησης μιας ευρείας γκάμας χρωμάτων.

 

Η επεξεργασία σπάει μηχανικά τα σωματίδια μελάνης χωρίς να προκαλέσει θερμική βλάβη. Με το χρόνο, το λεμφικό σύστημα του σώματος διαθέτει τα θραύσματα μελάνης. Αυτή η φυσική διαδικασία επούλωσης αναγκάζει το τατουάζ να εξασθενίσει με ελάχιστο κίνδυνο ουλών ή αποχρωματισμού.

Συνήθως μπορεί να πάρει μεταξύ 4-8 θεραπείες λέιζερ για την επιτυχή αφαίρεση ενός τατουάζ. Ο ακριβής αριθμός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία του τατουάζ, την ανοχή του πόνου του ασθενούς, τον τύπο του δέρματος και τους γενετικούς παράγοντες. Μερικοί ασθενείς επιλέγουν μόνο να αφαιρέσουν το τατουάζ εν μέρει, καθώς θέλουν να το καλύψουν με ένα νέο τατουάζ, έτσι ώστε λιγότερες συνεδρίες θεραπείας απαιτούνται σε αυτή την περίπτωση.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά.

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30