Κυτταρίτιδα & Λιποδιάλυση

Κυτταρίτιδα & Λιποδιάλυση

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση η οποία παρουσιάζεται στο γυναικείο φύλλο και δίνει στο δέρμα την όψη φλούδας πορτοκαλιού και οφείλεται στη συγκέντρωση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Πρωτοεμφανίζεται με την εφηβεία, συνήθως στους μοιρούς, γλουτούς, στομάχι, κοιλιά, γάμπες και εσωτερικό των μπράτσων.

Πού οφείλεται;

Οφείλεται σε μετατροπές που συμβαίνουν στους λιπώδεις ιστούς και στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα και οδηγεί στη σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία της κυτταρίτιδας στην Δερματολογική Κλινική Ιωάννης Χιώτης πραγματοποιείται ανάλογα με τη βαρύτητα της κάθε περίπτωσης με συνδυαστικές θεραπείες μεσοθεραπείας, Cavitation, RF, HIFU, Accent Prime. Η θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, είναι ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική.

Επίσης, η θεραπεία πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου.
Η επίσκεψη διαρκεί περίπου μισή ώρα. Η συνδυαστική θεραπεία αυτών των μηχανημάτων βοηθά ακόμη περισσότερο στο να δει ο ασθενής το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, το Cavitation με την αρχή της σπηλαίωσης αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου.

Μέσω ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνονται οι ιστοί ώστε να μειωθούν οι πόντοι και η κυτταρίτιδα στα μπράτσα αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Παράλληλα, πραγματοποιείται σύσφιξη δέρματος σε χέρια, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών. Το φαινόμενο Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) και άλλα.

Έχοντας πείρα ετών στην κλινική μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε πως θα δείτε αλλαγή στο σώμα σας!

***Η Δερματολογική Κλινική Ιωάννη Ν. Χιώτη σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή. Η κάθε περίπτωση θεωρείται διαφορετική, γι’ αυτό μία επίσκεψη στον δερματολόγο σας θεωρείται σημαντική.