Μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19

Μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19

Από την Δευτέρα 04/05/2020 η Δερματολογική Κλινική Ιωάννης Χιώτης θα είναι ξανά σε θέση να σας εξυπηρετήσει λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για τους ασθενείς μας, όσο και για το προσωπικό μας. 

Η Δερματολογική Κλινική θα λειτουργεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και τις προδιαγραφές που έχουν ορισθεί από το Υπουργείο Υγείας, τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ειδικότερα,

1. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται αυστηρά με προγραμματισμένα ραντεβού και μόνο. Οι εισερχόμενοι ασθενείς θα πρέπει να φορούν μάσκα είτε χειρουργική είτε υφασμάτινη. Απαγορεύονται οι μάσκες με φίλτρο.

2. Θα διατίθεται αντισηπτικό εντός του χώρου της Κλινικής.

3. Θα γίνεται τακτική απολύμανση του χώρου, των εργαλείων, του εξοπλισμού μας και οποιασδήποτε επιφάνειας με την οποια έρχονται σε επαφή οι ασθενείς μας πριν και μετά την επίσκεψή τους στον χώρο μας.

4. Το προσωπικό της Κλινικής θα χρησιμοποιεί γάντια και μάσκα, που θα ανανεώνονται τακτικά.

5. Στον χώρο αναμονής θα τηρείται η απόσταση ασφαλείας των δύο (2) μέτρων, αλλά και ο μέγιστος αριθμός ατόμων βάσει τ.μ.. Στον χώρο εξέτασης θα τηρούνται οι ενδεδειγμένες αποστάσεις ιατρού και ασθενούς (εξαιρείται η κλινική εξέταση).

6. Ο χώρος θα αερίζεται επαρκώς ανά πάσα στιγμή.

Από τους ασθενείς μας ζητάμε:

1. Να τηρούν την κανονισμένη ώρα του ραντεβού τους και να προσέρχονται με μάσκα, απορρίπτοντας τα γάντια που τυχόν φορούσαν πριν την είσοδό τους στον χώρο μας.

2. Συνοδός του ασθενούς δεν επιτρέπεται να εισέλθει παρά μόνο εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, ενώ τα παιδιά μπορούν να συνοδεύονται μόνο από τον ένα γονέα. Ο συνοδός υποχρεούται, επίσης, να φοράει μάσκα.

3. Αν κάποιος ασθενής αισθανθεί οποιαδήποτε αδιαθεσία, πρέπει να ακυρώσει το ραντεβού του.

Τηλ. επικοινωνίας: 2241074502