Όσα πρέπει να γνωρίζετε τη θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη

Όσα πρέπει να γνωρίζετε τη θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη

Στη θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη παίζει καθοριστικό ρόλο η ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται, η αραίωσή του και τα σημεία εφαρμογής, ώστε να διατηρηθεί η εκφραστικότητα του προσώπου.

Με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας, εγχέεται ελάχιστη ποσότητα φαρμάκου σε διάφορα σημεία του προσώπου (μεσόφρυδο, μέτωπο, πόδι χήνας, περίγραμμα, μυώδες πλάτυσμα). Δεν είναι επίπονη διαδικασία λόγω του μεγέθους της βελόνας και της μικρής ποσότητας του υλικού. Μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά, ώστε να μην εμφανιστούν ρυτίδες ή για τη σταδιακή λείανση και εξαφάνισή τους. Διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας, χωρίς έντονα σημάδια.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά στις επόμενες από τη θεραπεία ημέρες. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη τόσο στο γυναικείο, όσο και στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς αν εφαρμοστεί σωστά από εξειδικευμένο γιατρό με πιστοποιημένα υλικά, δεν είναι προδίδει ότι προχωρήσατε σε κάποιου είδους θεραπεία.

Η θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφού το αποτέλεσμα έρχεται σταδιακά. Βέβαια, η ακούσια κίνηση των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες περιορίζεται με αποτέλεσμα το σταδιακό σβήσιμό τους.
Αποφεύγεται σε ασθενείς με νευρολογικής φύσεως παθήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

***Η Δερματολογική Κλινική Ιωάννη Ν. Χιώτη σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή. Η κάθε περίπτωση θεωρείται διαφορετική για αυτό μία επίσκεψη στο δερματολόγο σας θεωρείται σημαντική.