ALIDYA™

ALIDYA™

ALIDYA™

Αντι-Λιποδυστροφικοί παράγοντες

Ο πρώτος ενέσιμος, επαναστατικός μηχανισμός 
για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας

 

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ…

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνή­θειες όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυττα­ρίτιδας, ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγά­λο αριθμό γυναικών.

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η “τοπική λιποδυστροφία'” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται απο κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν. Με απλά λόγια, ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράφει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος. Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA™ μπορεί να σας βοηθήσει
να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ TO ALIDYA™;

To ALIDYA™ είναι ένα ενέσιμο προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται απο μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθερση του ALIDYA™ εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών (σιδήρου και αιμοσιδηρίνης) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων) και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME ALIDYA™;

  • για κυτταρίτιδα
  • μετά τη λιποαναρρόφηση
  • μετά την ενδολιπική θεραπεία με AQUALYX™

 

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ?

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή όπου αυτή εκδηλώνεται και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατα μέσο όρο 3-5 θεραπευτικές συνεδρίες. Σε15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME TO ALIDYA™;

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έκχυση, είναι πιθανό να υπάρξουν μικρά επιφανεικά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τόπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME ALIDYA™;

Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία, UV-ακτινοβολία, σάουνα, κ.λπ.).

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ME ALIDYA™;

To ALIDYA™ πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω απο την περιοχή που πρόκειται να δεχτεί τη θεραπεία. Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί απο σοβαρές οργανικές ή συστημικές παθήσεις -συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών- σε παιδιά και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TO ALIDYA™;

Ο γιατρός που σας παρακολουθεί θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις κατα τη διάρκεια ενός προσωπικού συμβουλευτικού ραντεβού και θα αξιολογήσει εάν μια θεραπεία με ALIDYA™ ενδείκνυται για την περίπτωσή σας.

Προγραμματίστε το προσωπικό σας ραντεβού σήμερα!